Flyttstädning Skärholmen

Flyttstädning Skärholmen

Vad kostar en Flyttstädning i Skärholmen?

Vi finns lokalt nära i Skärholmen och ger er den bästa flyttstädningen då vi vet vad våra kunder lokalt behöver och förväntar sig av en bra flyttstädning.

Kolla gärna våran prislista direkt här på Prislistan. Vi ger alltid ett fast pris på er bokning och har också riktigt sjysta tjänster som 14 dagars garanti till er och nya hyresgästerna. Om du har några frågor om priserna så ring våran grymma kundservice som är öppet 08:00 – 18:00 alla vardagar. Välkommen!

Hur bokar jag min flyttstädning med er?

Om ni går i tankarna om att boka en flyttstädning i Skärholmen inom en snar framtid så har ni kommit till rätt städfirma. Snabbast och bästa sätt att boka är att gå in på våran direktbokning där du får en bekräftelse inom 2 minuter. Självklart så går det bra att mejla oss eller ringa om du har frågor om tider samt datum för städningen. Man kan också lätt kolla vilka tilläggstjänster som man kan lägga till. Exempelvis balkong eller rengöring av vattenlås och avlopp

Vad säger kunderna i Skärholmen om oss?

Just idag finns det över hundratals kunder vi har utfört högkvalitativa städningar hos. Vi är experter på enbart flyttstädning och alla som jobbar hos oss har många års erfarenhet och lyssnar på era behov under städningen. Kolla gärna på Google på Novari Flyttstädning och se våra recensioner som kunder har skrivit. Välkommen att boka med oss idag för er nästa Flyttstädning!

Boka Flyttstädning Skärholmen direkt

BOKA FLYTTSTÄDNING