Flyttstädning Jakobsberg

Flyttstädning Jakobsberg

När kan jag boka en flyttstädning Jakobsberg?

Roligt att du funderar på att anlita våra lokalvårdare för er flyttstädning snart. Vi finns lokalt nära Jakobsberg och är mycket populära där. Vi rekommenderar dig som funderar på att boka att anlita oss tidigt eller mitten av månaden då vi har mer att göra i slutet på månaden. För att se våra priser och boka framöver så gå gärna in på våran Direktbokning. Alltid ett fast pris och inga dolda avgifter.

Vad ingår i er Flyttstädning Jakobsberg?

Vi brukar säga att allt ingår med vissa undantag. Det finns regler och en Checklista vi följer när vi städar hos er. Sen kan ni också se dom tilläggstjänster som går att välja med sin bokning. För en mycket bra kostnad så kan man lägga till rengöring av exempelvis avlopp eller inglasad balkong. För en detaljerad lista se vår Checklista.

Har ni andra städtjänster förutom Flyttstädning Jakobsberg?

Förutom flyttstädning så har vi också i många år ägnat oss åt till exempel Hemstädning och Trappstädning. Om ni är intresserade av att boka Hemstädning så gå in på länken och läs mer. En bra ide om ni önskar att tipsa era vänner eller familj och flyttstädning så finns vi självklart och arbetar i hela Stockholms Län. Kolla gärna våran hemsida i Flyttstädning Stockholm.